Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem
Mouku promíchejte se 30 g cukru a solí. Spolu s mlékem a vejcem umíchejte hladké těsto a nechte 15 minut stát. Kokos lehce opražte na suché pánvi a polovinu přimíchejte do palačinkového těsta. Rebarboru opláchněte, nakrájejte na kousky. Z pomeranče ostrouhejte kůru a vymačkejte šťávu. Povařte...
Moc zajímavý a netradiční recept,je dobré že je tam i celozrná mouka.
zvláštní recept, zajímavé a neotřelé
Tyhle palačinky vypadají zajímavě a určitě budou dobře chutnat.
jahody i rebarboru mám moc ráda, takže proč ne
Vyzkouším je, ale asi z normální mouky, a ta náplň bude super.
Palačinky jsou u nás oblíbené.
takové palačinky bych se nechala líbit, mňamka
Tak tyto palačinky musí být přímo skvělé. Utčitě vyzkouším