koblihy_2.jpg

Koblihy z Moravy

Do mísy prosejeme mouku. Přidáme sůl, vejce, cukr, droždí a rum, zalijeme vlažným mlékem. Vypracujeme hladké těsto. Přikryjeme a necháme cca 30 minut kynout. Dobře vykynuté těsto je lesklé, pružné, hladké a vmáčkneme-li do něho prst, uděláme důlek, který se ihned vyrovná....

Diskuze

7 komentářů

    r
    renda4141

    Mám moc ráda koblihy, a tento recept vypadá výborně.

    nova2

    Koblihy mám moc ráda- nejvíce s mákem.

    l
    ladouch

    Koblihy máme moc rádi, také je dělám.

    l
    ladouch

    To bych si také pochutnala, dobrý recept.

    l
    lucik21

    Koblihy dělávám jednou za čas

    b
    Bobina1

    Koblihy z Moravy- recept vyzkouším.

    s
    Stendy

    Koblihy mám rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist