koblizky.jpg

Koblihy přímo z trouby

Z uvedených surovin vypracujeme těsto ručně nebo v domácí pekárně. Těsto necháme 1/2 hoďky vykynout, potom si těsto rozdělíme na části a rozválíme si plát, ze kterého vykrajujeme kolečka pomocí sklenice. Na polovinu koleček klademe povidla nebo marmeládu a druhým kolečkem přikryjeme....

Diskuze

12 komentářů

    m
    Mischelin

    Koblížky z trouby jsou skvělé, ale ty na obrázku jsou určitě smažené. V
    troubě se takový proužek nevytvoří. Pečou se stejnoměrně, ten se utvoří smažením. Dělávám oběma způsoby.

    g
    glady

    zajímavý recept, určitě jsou méně mastné než smažené…vyzkouším

    m
    martinnatr

    ještě jsem je nezkusila, vyzkouším

    s
    soffka

    mňam, už teď mi visí slina až na podlahu :o)

    z
    Zuzana2403

    Smažené jsou lepší, ale z trouby jsou zdravější.

    l
    ladouch

    Výborný nápad, vždycky jsem je smažila, určitě zkusím.

    v
    viki11

    Koblížky vypadají skvěle. Určitě je uvítají nejen děti.

    l
    lidka2

    Zajímavý recept, přípravu v troubě vůbec neznám a koblihy má rád syn – asi vyzkouším.

    p
    PavlinkaKo

    myslela jsem, že se koblížku smaží, alespoň babička to tak vždycky dělala, ale y troubu budou alespoň o trochu „zdravější“ 🙂

    b
    Bobina1

    Koblížky přímo z trouby bych měla vyzkoušet.

    l
    lucik21

    koblížky domácí budou jistě o hodně lepší než kupované

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist