jablecna-kucharka-obalka.jpg
V ten nejlepší čas přichází na české knižní pulty originální novinka Jablečná kuchařka z nakladatelství Synergie Publishing. Pod jednoduchým názvem se skrývá 365 lahodných receptů sladkých či slaných variací pro váš stůl. O tom, že jablko je opravdu královské ovoce, svědčí v knize oblíbené recepty od slavných šéfkuchařů, kteří vařili i pro princeznu Dianu, Roberta De Nira a další celebrity.  
Jablečné recepty pro dny všední i nevšední od vyhlášených kuchařů sestavily autorky Melissa Petitto a Karen Berman tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím i počasí. Kuchařka tak nabízí návody, jak vytvořit lahodné klasické pochoutky jako koláč nebo žemlovka, ale přináší i nové a neotřelé recepty jako je jablečný salát s karbanátky, krémové houbové ragú na jablkách, jablečné pesto či mrkovo-jablečná polévka se zázvorem. Oceníte určitě i jednoduché návody na přípravu lehkých dezertů, koktejlů a omáček. Navíc se dozvíte, jak si pravidelným jablečným přísunem vyladit trávení, jak dát sbohem infekcím a posílit svou imunitu. A jestli vás zajímá, jak jablka chutně a zdravě kombinovat s jinými potravinami, jak si při jejich loupání uklidnit stresem rozbouřenou mysl nebo jak těmito krásnými plody nápaditě a elegantně vyzdobit svou domácnost, pak pro vás bude Jablečná kuchařka to správné podzimní čtení.  

Více informací najdete na www.synergiepublishing.com

. Zdroj: archiv redakce

19 / 19
V ten nejlepší čas přichází na české knižní pulty originální novinka Jablečná kuchařka z nakladatelství Synergie Publishing. Pod jednoduchým názvem se skrývá 365 lahodných receptů sladkých či slaných variací pro váš stůl. O tom, že jablko je opravdu královské ovoce, svědčí v knize oblíbené recepty od slavných šéfkuchařů, kteří vařili i pro princeznu Dianu, Roberta De Nira a další celebrity.  
Jablečné recepty pro dny všední i nevšední od vyhlášených kuchařů sestavily autorky Melissa Petitto a Karen Berman tak, aby odpovídaly svátkům, ročním obdobím i počasí. Kuchařka tak nabízí návody, jak vytvořit lahodné klasické pochoutky jako koláč nebo žemlovka, ale přináší i nové a neotřelé recepty jako je jablečný salát s karbanátky, krémové houbové ragú na jablkách, jablečné pesto či mrkovo-jablečná polévka se zázvorem. Oceníte určitě i jednoduché návody na přípravu lehkých dezertů, koktejlů a omáček. Navíc se dozvíte, jak si pravidelným jablečným přísunem vyladit trávení, jak dát sbohem infekcím a posílit svou imunitu. A jestli vás zajímá, jak jablka chutně a zdravě kombinovat s jinými potravinami, jak si při jejich loupání uklidnit stresem rozbouřenou mysl nebo jak těmito krásnými plody nápaditě a elegantně vyzdobit svou domácnost, pak pro vás bude Jablečná kuchařka to správné podzimní čtení.  

Více informací najdete na www.synergiepublishing.com

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist