vepro-knedlo-zelo-352x198.jpg

Knedlo, vepřo, zelo

Maso osolíme, opepříme, vložíme do pekáče, obložíme drobně pokrájenou cibulí, podlijeme vývarem nebo vínem, jak kdo má rád, pekáč přiklopíme a pečeme zhruba půl hodiny. Je-li třeba, podléváme maso v průběhu pečení pouze horkou vodou. Když je maso měkké, pokrájíme ho...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Knedlo, vepřo, zelo – oblíbená klasika.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist