klobasky-z-brambor.jpg

Výborné klobásky z brambor

Studené vařené brambory nastrouháme, spojíme s moukou, vejci, krupicí a solí v těsto, z něhož vyválíme obdélník a nakrájíme proužky 20 cm dlouhé a 5 cm široké. Na obdélníky po délce dáme drobně nakrájené pečené či vařené maso (vařené maso okořeníme pepřem, solí a paprikou), uděláme z nich válečky...

Diskuze

2 komentáře

    nova2

    To je tedy super recept – vyzkouším.

    j
    jankac

    Vypadajú chutne – vyskúšam.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist