rohlicky_3.jpg

Klášterní rohlíčky

Zpracujeme těsto a vtlačujeme do formiček. Po upečení a vychladnutí máčíme konce rohlíčků v čokoládové polevě.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Klášterní rohlíčky nemám rada, tak ich nerobím.

    l
    ladouch

    Také je dělám, jsou moc dobré.

    l
    lucik21

    Klášterní rohlíčky jsem ještě neměla, vyzkouším je

    e
    Elisa19

    Rohlíčky máme rádi a tak recept vyzkouším.

    b
    Bobina1

    Klášterní rohlíčky vypadají skvěle.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist