biftek-s-vejcem.jpg

Klasický biftek s vejcem a cibulí

Maso nakrájíme na plátky asi 2 cm silné a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na rozpáleném tuku. Z vajec uděláme volská oka, která dáme na biftek. Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Biftek s vejcem som už veľmi dávno nejedla, ale je to dobrota.

    Viky17

    Biftek s vejcem – to je zkrátka klasika, dnes každý připravuje steaky. Dala bych si 🙂

    ZuzkaK

    Myslím, že mám inspriraci na víkend. 🙂 A pěkně s vlnkovanými 123 hranolkami z trouby…

    l
    lucik21

    Biftek s vejcem občas udělám, je to dobrota

    b
    Bobina1

    Biftek s vejcem je dobrota.

    l
    ladouch

    Biftek z pravé svíčkové můžu vždycky, je to lahůdka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist