znojemska-omacka_1.jpg

Klasická znojemská omáčka s hovězím masem

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Zprudka ho opečeme na oleji společně s cibulí, udělá se nám výpek. Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme do změknutí. Vývar je lepší variantou, protože dodá omáčce výraznější masovou chuť. Měkké maso z omáčky dáme na chvíli stranou...

Diskuze

5 komentářů

    m
    martinnatr

    tak na tu mám už dlouho chuť

    b
    brontik

    je velmi dobrá vaříme ji a máme ji moc rádi nemusí být ani masíčko

    l
    ladouch

    Máme ji rádi, je dobrá a snadná.

    l
    lucik21

    Znojemská omáčka je moc dobrá, dělávám ji

    b
    Bobina1

    Někdy znojemskou omáčku dělám i z vepřového masa.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist