zelnacka-352x198.jpg

Klasická zelňačka s vepřovým masem a houbami

Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme na kostky pokrájené maso, kmín, utřený česnek a mletou papriku. Vše promícháme a osmahneme. Potom přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme. Zalijeme horkým vývarem, přidáme pokrájené kysané zelí a očištěnou nakrájenou mrkev. Zakryjeme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Do zelnačky nedávam mrkvu, ani zemiaky.

    l
    lidka2

    Zelňačku dělám bez hub, ale nesmí tam chybět klobása.

    n
    nova2

    Recept znám od babičky. Výborné.

    l
    ladouch

    Zelňačku máme rádi já do ní dávám klobásu, ale s masem musí být také dobrá.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Zelnou polévku mám moc rád.

    b
    Božena Brázdilová

    Zelňačka je dobrá polévka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist