zelnacka.jpg

Klasická zelňačka s vepřovým masem a houbami

Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a zpěníme na rozehřátém oleji. Přidáme na kostky pokrájené maso, kmín, utřený česnek a mletou papriku. Vše promícháme a osmahneme. Potom přidáme rajčatový protlak a krátce podusíme. Zalijeme horkým vývarem, přidáme pokrájené kysané zelí a očištěnou nakrájenou mrkev. Zakryjeme...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Do zelnačky nedávam mrkvu, ani zemiaky.

    l
    lidka2

    Zelňačku dělám bez hub, ale nesmí tam chybět klobása.

    nova2

    Recept znám od babičky. Výborné.

    l
    ladouch

    Zelňačku máme rádi já do ní dávám klobásu, ale s masem musí být také dobrá.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Zelnou polévku mám moc rád.

    b
    Božena Brázdilová

    Zelňačka je dobrá polévka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist