zeli-z-kedluben.jpg

Kedlubnové zelí s kmínem

Kedlubny oloupeme, nastrouháme na nudličky. Na rozpáleném tuku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhané kedlubny, kmín, sůl, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Zaprášíme hladkou moukou, vydusíme, dochutíme octem a cukrem.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Zelí z kedluben, neviem, či by mi chutilo.

    l
    ladouch

    Zelí z kedluben vařím a je fakt výborné.

    l
    lucik21

    Zelí z kedluben neznám, ale vyzkouším

    s
    stana1

    Přesně tak. Zelíčko je opravdu výtečné.

    s
    stana1

    Zelí z kedluben je dobré a mám jej rád.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist