Kedlubnová pomazánka

Suroviny

kedlubna
4 ks
měkký tvaroh
250 g
pomazánkové máslo
1 PL
mletá paprika
1 ČL
sůl

Postup přípravy:

Tvaroh si rozmícháme s máslem a přidáme najemno nastrouhané kedlubny zbavené tvrdších částí. Vmícháme sladkou papriku a osolíme. Hotovou pomazánku mažeme na krajíc chleba, toust nebo topinku.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.5.2011 10:16| autor: A0204

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist