1619498951484120473

KDYŽ K OBĚDU SÝR, TAK JAKÝ

Česká a světová kuchyně

Polední pauza. V dětství jsme se na poledne všichni těšili a vítali jsme polední přestávku jako milé zpestření dne. V dospělosti již tento čas využíváme různě. Někdo jej tráví na pracovišti, jiný na pracovním obědě a další třeba...

Diskuze

6 komentářů

    Radka

    Tak hlavně ne každý sýr je uzpůsobený na grilování smažení apod. Třeba obalovaná niva? To vůbec není sýr na smažení. Teď jsem koukala do letáku Lidlu a docela mě překvapilo, že tam na gril mají balkánský sýr. Nějaké zkušenosti?

    Radka

    Tak hlavně ne každý sýr je uzpůsobený na grilování smažení apod. Třeba obalovaná niva? To vůbec není sýr na smažení. Teď jsem koukala do letáku Lidlu a docela mě překvapilo, že tam na gril mají balkánský sýr. Nějaké zkušenosti?

    x
    xxkouckaxx

    KDYŽ K OBĚDU SÝR, TAK JAKÝ – no u nás vítězí smažáček !

    x
    xxkouckaxx

    náš táta přivezl z Německa Goudu v celku a je to delikatesa

    x
    xxkouckaxx

    nedávno jsem vyzkoušela Goudu přivezenou z Německa a byla to pohádka , s prodávanou u nás se to nedá srovnat !

    x
    xxkouckaxx

    s oblibou konzumuji sýry všech druhů , tvarů i příchutí !

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist