Každá neduha se schová, když jste rybízová! RYBÍZ …je malý, ale šikovný .-)

Rybízová bobulka je vděčná, a vzhledem ke svému využití po celá staletí, i věčná. Není divu, že si rybíz oblíbily hospodyňky celé Evropy. Lze jej s gurmánským úspěchem zpracovat na jakýkoli způsob. Chutná, voní, je milou ozdůbkou a navíc je zdravý. Je jedno zda sáhnete po sladkém černém nebo kyselejším červeném, se svým desetinásobným obsahem vitamínu C oba strčí do kapsy i citron, díky čemuž jsou pomocnou rukou při řadě různých nachlazení a chřipek. Dobře je také využijeme na žaludeční problémy, unavené nohy, soužení s močovým měchýřem a lecjakým jiným nepříjemným zánětem. A ještě něco si můžeme s rybízem dopřát, regeneraci a očistu…

Maska pro pleť s rozšířenými póry

Štávu z rozmačkaného rybízu smícháme s jednou lžičkou bramborové moučky.
Za použití gázy naneseme na dobře očištěnou pokožku. Necháme deset až dvacet minut působit.

Krása, ta pravá, je být zdravá! .-)

Martina Divišová
Kosmetický salón Beauty, tel. 724760526
(foto: internet)

9.8.2006 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist