Každá neduha se schová, když jste rybízová! RYBÍZ …je malý, ale šikovný .-)

Rybízová bobulka je vděčná, a vzhledem ke svému využití po celá staletí, i věčná. Není divu, že si rybíz oblíbily hospodyňky celé Evropy. Lze jej s gurmánským úspěchem zpracovat na jakýkoli způsob. Chutná, voní, je milou ozdůbkou a navíc je zdravý. Je jedno zda sáhnete po sladkém černém nebo kyselejším červeném, se svým desetinásobným obsahem vitamínu C oba strčí do kapsy i citron, díky čemuž jsou pomocnou rukou při řadě různých nachlazení a chřipek. Dobře je také využijeme na žaludeční problémy, unavené nohy, soužení s močovým měchýřem a lecjakým jiným nepříjemným zánětem. A ještě něco si můžeme s rybízem dopřát, regeneraci a očistu…

Maska pro pleť s rozšířenými póry

Štávu z rozmačkaného rybízu smícháme s jednou lžičkou bramborové moučky.
Za použití gázy naneseme na dobře očištěnou pokožku. Necháme deset až dvacet minut působit.

Krása, ta pravá, je být zdravá! .-)

Martina Divišová
Kosmetický salón Beauty, tel. 724760526
(foto: internet)

9.8.2006 12:00

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist