Kaše z cizrny
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Cizrnu namočíme den předem. Ráno ji slijeme, opláchneme a dáme zpět do hrnce s vlažnou vodou. Cizrnu přivedeme k varu a poté vaříme na mírném ohni asi hodinu. Během vaření sbíráme lžící pěnu, která se utvoří....
Kaše z cizrny -nám cizrna moc nejede
tento recept neznám , ale ráda vyzkouším.kaši také vařím, ale klasicky stejný postup jako na hrachovou kaši. Také dělám polévku
Kaše z cizrny – tak tohle jsem ještě nikdy nejedla , cizrnu nepoužívám !
z cizrny – s cizrnou zkušenost nemám – potřebovala bych nejdříve někde ochutnat..
Je to podobné hrachové kaši, ale já přidávám, majoránku, česnek a pepř, jinak je to bez chuti.
Tak to tato kaše je opravdu zajímavá ale skoro vůbec mi nechutná.