kase-z-cizrny.jpg

Kaše z cizrny

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Cizrnu namočíme den předem. Ráno ji slijeme, opláchneme a dáme zpět do hrnce s vlažnou vodou. Cizrnu přivedeme k varu a poté vaříme na mírném ohni asi hodinu. Během vaření sbíráme lžící pěnu, která se utvoří....

Diskuze

8 komentářů

    s
    sumka55

    Kaše z cizrny -nám cizrna moc nejede

    m
    MARSYZ

    tento recept neznám , ale ráda vyzkouším.kaši také vařím, ale klasicky stejný postup jako na hrachovou kaši. Také dělám polévku

    x
    xxkouckaxx

    Kaše z cizrny – tak tohle jsem ještě nikdy nejedla , cizrnu nepoužívám !

    a
    aknela11

    z cizrny – s cizrnou zkušenost nemám – potřebovala bych nejdříve někde ochutnat..

    l
    ladouch

    Je to podobné hrachové kaši, ale já přidávám, majoránku, česnek a pepř, jinak je to bez chuti.

    k
    krockovapavla

    Tak to tato kaše je opravdu zajímavá ale skoro vůbec mi nechutná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist