karlovarske-knedliky-352x198.jpg

Karlovarské knedlíky s jelením ragú

Na knedlíky: 4 menší žemle z předešlého dne, 30 g másla, 200 ml mléka, 2 vejce, sůl, 80 g hrubé mouky, změklé máslo na potření ubrousku Na ragú: 600 g  jeleního masa (plece), 2 lžíce dezertního vína, 80 g anglické...

Diskuze

7 komentářů

    s
    sumka55

    Karlovarské knedlíky ty dělám často, jelena nikdy

    j
    Jana Čipková

    KARLOVARSKÉ KNEDLÍKY S JELENÍM RAGÚ je dobrota.

    l
    lidka2

    Jelena jsem ještě nikdy doma nedělala, jednou jsem ho ochutnala v restauraci a moc mi nechutnal.

    l
    lucik21

    Karlovarské knedlíky s jelením ragú bych si hned dala

    p
    patricia077

    Karlovarský knedlík mám ráda, jelena bych nesnědla!

    b
    Bobina1

    Karlovarské knedlíky jsou dobré.

    s
    stana1

    Karlovarské knedlíky s jelením ragú je určitě výtečné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist