karlovarske-knedliky.jpg

Karlovarské knedlíky s jelením ragú

Na knedlíky: 4 menší žemle z předešlého dne, 30 g másla, 200 ml mléka, 2 vejce, sůl, 80 g hrubé mouky, změklé máslo na potření ubrousku Na ragú: 600 g  jeleního masa (plece), 2 lžíce dezertního vína, 80 g anglické...

Diskuze

7 komentářů

    s
    sumka55

    Karlovarské knedlíky ty dělám často, jelena nikdy

    j
    Jana Čipková

    KARLOVARSKÉ KNEDLÍKY S JELENÍM RAGÚ je dobrota.

    l
    lidka2

    Jelena jsem ještě nikdy doma nedělala, jednou jsem ho ochutnala v restauraci a moc mi nechutnal.

    l
    lucik21

    Karlovarské knedlíky s jelením ragú bych si hned dala

    p
    patricia077

    Karlovarský knedlík mám ráda, jelena bych nesnědla!

    b
    Bobina1

    Karlovarské knedlíky jsou dobré.

    s
    stana1

    Karlovarské knedlíky s jelením ragú je určitě výtečné.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist