Karbanátky z kapusty s cibulkou

Suroviny

kapusta
1 ks
mléko
100 ml
houska
1 ks
vejce
1 ks
cibule
1 ks
sůl
pepř
majoránka
strouhanka
7 PL

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kapustu nakrájíme na proužky‚ lehce omyjeme a v osolené vroucí vodě 10 minut vaříme. Pak ji vyjmeme a necháme okapat. V míse kapustu smícháme s rohlíkem namočeným v mléce‚ s vejcem, cibulí nakrájenou na kostičky‚ kořením a strouhankou.

Tvarujeme karbanátky‚ které obalíme ve strouhance (nebo v trojobalu) a smažíme. Podáváme s různě upravenými bramborami nebo chlebem.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.2.2012 4:27| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist