Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku
Předem namočené bílé fazole uvaříme doměkka. Bramboru uvaříme ve slupce a oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a na oleji orestujeme dorůžova. Česnek prolisujeme. Měkké fazole slijeme a zpola rozmixujeme. Přidáme prolisovanou bramboru, osmaženou cibuli, česnek a vejce. Osolíme, opepříme a řádně vše promícháme. Polévkovou lžící...
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku – super recept , musím je konečně vyzkoušet !
Tak s takovými karbenátky bych u nás neuspěla.
tak tohle je jídlo přesně pro mně ! mám ráda zeleninové karbanátky , skvělé jsou i kapustové !
Karbanátky z bílých fazolí, brambor a česneku – nedokážu si předtavit, že bych takto připravila kabanátky, jaké to je?