karbanatky.jpg

Karbanátky ochucené zakysanou smetanou

Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Diskuze

7 komentářů

    b
    Božena Brázdilová

    Karbanátky ochucené zakysanou smetanou – ráda je vyzkouším.

    nova2

    Vyzkoušeno – výborný recept.

    o
    ostrowid

    Jsem milovník mletých mas ta tento recept vyzkouším

    j
    jankac

    Karbanátky ochucené zakysanou smetanou môžu byť chutnejšie a jemnejšie ako klasické.

    s
    Stanislav Brázdil

    Taky si to myslím.

    l
    lucik21

    Karbenátky ochucené zakysanou smetanou vypadají dobře

    b
    Bobina1

    Karbanátky ochucené zakysanou smetanou ten recept neznám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist