Karbanátky ochucené zakysanou smetanou

Suroviny

mleté maso
500 g
vejce
4 ks
voda
2 šálky
hladká mouka
4 PL
prášek do pečiva
1/2 balení
zakysaná smetana
2 PL
nasekaný česnek
sůl
pepř
vegeta na dochucení

Postup přípravy:

Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.12.2015 4:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist