Karbanátky ochucené zakysanou smetanou

Suroviny

mleté maso
500 g
vejce
4 ks
voda
2 šálky
hladká mouka
4 PL
prášek do pečiva
1/2 balení
zakysaná smetana
2 PL
nasekaný česnek
sůl
pepř
vegeta na dochucení

Postup přípravy:

Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.12.2015 4:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist