Karbanátky ochucené zakysanou smetanou

Suroviny

mleté maso

500 g

vejce

4 ks

voda

2 šálky

hladká mouka

4 PL

prášek do pečiva

1/2 balení

zakysaná smetana

2 PL

nasekaný česnek

sůl

pepř

vegeta na dochucení

Postup přípravy:

Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran do zlata.Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Hodnocení

5  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.12.2015 4:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist