Kapustové karbanátky s česnekem
Kapustu uvařte a smíchejte se sójovou drtí. Přidejte vejce, sůl, pepř, česnek. Opékejte pouze na troše oleje, pokládejte na ubrousek pro odstranění přebytečného tuku.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Kapustu uvařte a smíchejte se sójovou drtí. Přidejte vejce, sůl, pepř, česnek. Opékejte pouze na troše oleje, pokládejte na ubrousek pro odstranění přebytečného tuku.
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.
Moje babička dělávala karbanátky kapustové, květákové, mrkvové… Jen bych nedávala to sojové maso.
Karbanátky z kapusty a sojového masa – to vypadá lákavě !
možu byt výborné ale manželovi by tam chýbalo maso. 🙂
Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším. Díky :o)
tak jsem je zase po čase udělala a hrozně jsme si pošmákli
Už vůbec nemám ráda kapustu a hlavně jídla z ní.
Kapustové karbanátky dělám s přidáním mletého masa. Sojové maso /drť/ vyzkouším. Děkuji za dobrý nápad
Kapustové karbanátky jsou vynikající, jen škoda, že nemůžu sojové masa, musela bych si tam dát trošičku mletého.
karbanátky – ty jsem nedělala pěkně dlouho – díky za inspiraci
taky je dělávám a je to strašně dobré – v létě super oběd nebo večeře