Kapustové karbanátky s česnekem

Kapustu uvařte a smíchejte se sójovou drtí. Přidejte vejce, sůl, pepř, česnek. Opékejte pouze na troše oleje, pokládejte na ubrousek pro odstranění přebytečného tuku.

Diskuze

25 komentářů

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a určitě si pochutnáme.

    l
    lidka2

    Moje babička dělávala karbanátky kapustové, květákové, mrkvové… Jen bych nedávala to sojové maso.

    x
    xxkouckaxx

    Karbanátky z kapusty a sojového masa – to vypadá lákavě !

    k
    karkulkaa

    možu byt výborné ale manželovi by tam chýbalo maso. 🙂

    v
    viruska22

    Zajímavý recept. Určitě ho co nejdříve vyzkouším. Díky :o)

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem je zase po čase udělala a hrozně jsme si pošmákli

    k
    krockovapavla

    Už vůbec nemám ráda kapustu a hlavně jídla z ní.

    z
    Zuzana2403

    Kapustové karbanátky dělám s přidáním mletého masa. Sojové maso /drť/ vyzkouším. Děkuji za dobrý nápad

    Viky17

    Kapustové karbanátky jsou vynikající, jen škoda, že nemůžu sojové masa, musela bych si tam dát trošičku mletého.

    a
    aknela11

    karbanátky – ty jsem nedělala pěkně dlouho – díky za inspiraci

    x
    xxkouckaxx

    taky je dělávám a je to strašně dobré – v létě super oběd nebo večeře

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist