Kapusta na moravský způsob se salámem

Suroviny

gothajský salám
250 g
cibule
1 ks
hlávka salátu
1/2 ks
brambory větší
7 ks
česnek
5 stroužků
hladká mouka
2 PL
instantní jiška
majoránka
sůl, pepř
trocha tuku
kapusta
1/2 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Na tuku zpěníme cibulku, přidáme na kostičky nakrájený salám, osmažíme, přidáme pepř, majoránku a zasypeme moukou. Zalijeme vodou, přidáme nakrájené brambory, kapustu, česnek. Vaříme 10 minut.

Nakonec osolíme, přidáme jíšku a vaříme dalších 10 minut. Jíme s chlebem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.5.2012 6:07| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist