Kapří tokáň na červeném víně

Suroviny

vykostěný kapr

300 g

hladká mouka

40 g

pálivá paprika

10 g

červené víno

130 ml

sádlo

dle potřeby

Postup přípravy:

Kapří maso nakrájíme asi na 1,5 cm silné a přibližně 5 cm dlouhé proužky, osolíme je, slabě poprášíme moukou smíchanou s paprikou a v pánvi na rozehřátém sádle po všech stranách opečeme. Před dopečením polijeme tokáň červeným vínem a krátce povaříme.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.5.2018 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist