kapr-s-parmazanem.jpg

Kapr s parmazánem a petrželkou

Filety kapra omyjeme, osušíme, potřeme rozpuštěným máslem a necháme v chladu 15 minut rozležet. Pak rybu osolíme, opepříme a v teflonové pánvi opečeme po obou stranách dozlatova. Ryby urovnáme do zapékací misky, posypeme nastrouhaným parmazánem a v troubě při 200 °C krátce zapečeme. Posypeme petrželkou. Podáváme s opečenými bramborami.

Diskuze

7 komentářů

    g
    gustawka

    mám rád ryby

    nova2

    Zajímavý a jistě i chutný recept.

    Stanislava Nováková

    Jednoduchý recept s vyjímečně chutným výsledkem pro gurmány.

    s
    sumka55

    od doby, kdy jsem měla kost v krku kapra nemusím

    j
    Jana Čipková

    Kapra nemám rada, radšej iné druhy rýb.

    s
    stana1

    Kapr s parmazánem a petrželkou bude jistě dobrý.

    p
    patricia077

    Kapra od jisté doby nemusím, dávám přednost jiným rybám..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist