Kapr s parmazánem a petrželkou

Suroviny

kapří filety

1 kg

parmazán

100 g

máslo

100 g

sůl, mletý pepř

dle chuti

petrželová nať

dle chuti

Postup přípravy:

Filety kapra omyjeme, osušíme, potřeme rozpuštěným máslem a necháme v chladu 15 minut rozležet. Pak rybu osolíme, opepříme a v teflonové pánvi opečeme po obou stranách dozlatova. Ryby urovnáme do zapékací misky, posypeme nastrouhaným parmazánem a v troubě při 200 °C krátce zapečeme. Posypeme petrželkou. Podáváme s opečenými bramborami.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.3.2017 9:57| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist