Kapr s kmínem a citrónem

Kapra nakrájíme na podkovy. Rybí porce pokapeme citrónem, nasolíme a nakmínujeme. Potom potřeme olivovým olejem, poprášíme moukou a obalíme v kukuřičné strouhance. Na plech dáme pečicí papír, na ten položíme obalené porce kapra a pečeme ve vyhřáté troubě. Otáčet nemusíme, upeče se krásně do křupava...

Diskuze

14 komentářů

    l
    lucik21

    kapra moc nemusím, je na mě moc tučný

    l
    lyricalka

    Tento recept vypadá hodně dobře, určitě vyzkouším 🙂 Já dělám kapra pořád na jeden způsob a to v mouce a paprice, protože mi to nejvíce chutná, ale toto mě nalákalo :-))

    j
    Jindriska8

    Kapra máme rádi a děláme ho často a tento recept vyzkouším.

    k
    krockovapavla

    Kapr mi jako ryba nechutná hodně moc smrdí.

    r
    rockerka007

    recept na tohoto kapra znám, ale nechutná mi

    z
    Zuzana2403

    Kapra máme jen jednou do roka a to v trojobalu. Když bude takto chutnější, možná se objeví na stole i častěji.

    x
    xxkouckaxx

    tak na tomhle by si určitě moc pochutnal náš táta !

    a
    aknela11

    v křupavém kabátku – měli jsme ho u dědy na vánoce – byla to dobrota

    j
    Jindriska8

    Rybičky jsou zdravé a možná to bude lepší než v trojobalu,zkusím jenom koření na ryby a pak obalím v křupínkách.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist