Kapr s kmínem a citrónem
Kapra nakrájíme na podkovy. Rybí porce pokapeme citrónem, nasolíme a nakmínujeme. Potom potřeme olivovým olejem, poprášíme moukou a obalíme v kukuřičné strouhance. Na plech dáme pečicí papír, na ten položíme obalené porce kapra a pečeme ve vyhřáté troubě. Otáčet nemusíme, upeče se krásně do křupava...
kapra moc nemusím, je na mě moc tučný
Tento recept vypadá hodně dobře, určitě vyzkouším 🙂 Já dělám kapra pořád na jeden způsob a to v mouce a paprice, protože mi to nejvíce chutná, ale toto mě nalákalo :-))
Kapra máme rádi a děláme ho často a tento recept vyzkouším.
Kapr mi jako ryba nechutná hodně moc smrdí.
recept na tohoto kapra znám, ale nechutná mi
Kapra máme jen jednou do roka a to v trojobalu. Když bude takto chutnější, možná se objeví na stole i častěji.
tak na tomhle by si určitě moc pochutnal náš táta !
v křupavém kabátku – měli jsme ho u dědy na vánoce – byla to dobrota
Rybičky jsou zdravé a možná to bude lepší než v trojobalu,zkusím jenom koření na ryby a pak obalím v křupínkách.