Kapr s cibulkou
Najemno nakrájenou cibulku a petrželku osmahněte na másle, zaprašte paprikou, rychle osmahněte a hned vložte porce osoleného kapra (nejprve kůží dolů) a opečete je z obou stran. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Pak maso vyjměte a výpek zaprašte moukou, podlijte vodou nebo...
kapříka vyzkouším, mám ráda ryby
Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.
recept vypadá moc dobře a kapra mám ráda
Kapra jíme tradičně smaženého na Vánoce, ale se smetanou to bude určitě taky dobrota.
na smetaně s paprikou – skvělý recept – určitě ho vyzkouším
U náse se také kapr jí jen na Štědrý den, protože je to tradice, ale jinak ho nemusíme.
Tento kapr je jiný a velmi chutný.
Přiznám se bez mučení, že kapr u nás na stole není často. A když už je tak smažený.
kapra také nejím, spíš bych si udělala lososa místo toho
Jediná ryba, kterou opravdu nesnesu je právě kapr, tento recept mě i proto vůbec neláká:)