kapr-na-smetan.jpg

Kapr s cibulkou

Najemno nakrájenou cibulku a petrželku osmahněte na másle, zaprašte paprikou, rychle osmahněte a hned vložte porce osoleného kapra (nejprve kůží dolů) a opečete je z obou stran. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Pak maso vyjměte a výpek zaprašte moukou, podlijte vodou nebo...

Diskuze

12 komentářů

    m
    martinnatr

    kapříka vyzkouším, mám ráda ryby

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě vyzkoušíme.

    p
    Peggy89

    recept vypadá moc dobře a kapra mám ráda

    c
    catberry

    Kapra jíme tradičně smaženého na Vánoce, ale se smetanou to bude určitě taky dobrota.

    a
    aknela11

    na smetaně s paprikou – skvělý recept – určitě ho vyzkouším

    l
    ladouch

    U náse se také kapr jí jen na Štědrý den, protože je to tradice, ale jinak ho nemusíme.

    v
    viki11

    Tento kapr je jiný a velmi chutný.

    b
    Bobina1

    Přiznám se bez mučení, že kapr u nás na stole není často. A když už je tak smažený.

    l
    lucik21

    kapra také nejím, spíš bych si udělala lososa místo toho

    k
    krockovapavla

    Jediná ryba, kterou opravdu nesnesu je právě kapr, tento recept mě i proto vůbec neláká:)

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist