Kapr po židovsku

Porce kapra obalte v mouce, duste na oleji s pokrájenou cibulkou, rybím vývarem, bílým vínem, česnekem a sekanou zelenou petrželkou, po dobu 12 až 15 minut.  

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Tak tento recept na kapra mi taky nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    náš táta kapr amiluje a na tomhle by si asi pochutnal !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist