Kapr po mlynářsku s česnekem

Kapra osolíme pokapeme citronem, potřeme česnekem, necháme odležet (tak 2 odinky), osušíme, obalíme v polohrubé mouce a pečeme dozlatova na oleji.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jenetka

    Úplná klasika.

    k
    krockovapavla

    Kapra nemám bohužel vůbec ráda, bohužel:(

    x
    xxkouckaxx

    já sice kapra moc nemusím , ale nemuselo by to být špatné !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist