Kapr pečený na sardeli se smetanou

Suroviny

kapr
sardelová pasta
máslo
strouhaná houska
hladká mouka
citron
zelená petrželka
zakysaná smetana
brambory

Postup přípravy:

Očištěného kapra rozdělíme na poloviny, nebo na porce a méně osolíme.Vše potřeme sardelovou pastou a necháme odležet. Na pekáčku rozpálíme máslo na které dáme kapra a posypeme strouhanou houskou, kterou pokapeme máslem. Pečeme asi 20 minut. Měkké maso vyndáme na teplou mísu, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a vlijeme na maso. Také v másle můžeme zapěnit cibulku, nebo při pečení podlévat zakysanou smetanou. Podáváme s brambory.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist