Kapr na zelí se slaninou

Kapra nakrájíme na porce,osušíme a osolíme. Poklademe na vymaštěný pekáč,posypeme kořením a poklademe kysaným zelím. Přes zelí dáme nakrájené proužky slaniny a pomalu pečeme až se začnou konečky zelí lehce hnědnout. Porce opatrně vyndáme a teplé servírujeme.

Diskuze

5 komentářů

    j
    jenetka

    Tohle je zajímvá a netradiční kombinace – ryba a zelí.

    g
    glady

    Kapra milujeme na všechny způsoby. Na zelí jsem ho ještě nezkoušela. Vyzkouším.

    c
    chiappa

    zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂

    k
    krockovapavla

    Kapra nemám opravdu ráda a zelí mu nepomůže.

    x
    xxkouckaxx

    no myslím , že by to vůbec nemuselo být špatné – ještě koupit kapra !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist