Kapr na másle se smetanovou omáčkou

Kapří filety pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a zvolna z obou stran opečeme na rozpuštěném másle. Vyjmeme je a uchováme v teple. Výpek zalijeme vývarem a přivedeme ho k varu. Přidáme zakysanou smetanu, šlehačku a vše krátce povaříme. Základ na omáčku zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody...

Diskuze

4 komentáře

    k
    krockovapavla

    Nemůžu bohužel kapra jíst, nechutná mi.

    z
    zdenkar

    Může to být dobré, ale já nerada vybírám kostičky, takže bych zkusila, nějakou jinou rybu.

    j
    josef7777

    Kapr na másle se smetanovou omáčkou obcas delavam. Prima recept.

    i
    IIIINNNNGGGG

    hm…to vypada lakave a vypada to ze to je uplne jednoduche………………………………..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist