Kapr na másle a cibuli

Naporcovaného osušeného kapra osolíme, rozložíme na pekáč kůží navrch, pokmínujeme, podlijeme olejem a dáme 15 minut zapéct. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme po zapečené rybě společně s plátky másla a znovu pečeme 20 minut, až cibule u kraje pekáče dostane zlatavou barvu. Příloha: chléb,...

Diskuze

6 komentářů

    l
    lucik21

    kapra nemusím, ostatní ryby ano

    h
    helenadon

    když kapr, tak pouze smažený a to při nějakých oslavách

    z
    Zuzana2403

    Ryby doma moc nemusíme, ale třeba tento recept zachutná.

    Viky17

    Zajímavý recept na chutné jídlo, určitě doma vyzkoušíme, pokud bude úspěch budeme se k němu vracet. Manžel má kapra v oblibě a já se přizpůsobím.

    x
    xxkouckaxx

    tohle bych mohla udělat tátovi , k tomu nové brambůrky a bude se oblizovat !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist