peceny_kapr.JPG

Kapr na leču s cibulkou

Kapra omyjeme, osušíme a naporcujeme na podkovy. Maso osolíme, posypeme rybím kořením a vložíme do připraveného pekáče. Zalijeme ho zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet. Potom nakrájíme cibuli na kolečka a poklademe na podkovy. Dáme plátek másla a pečeme asi ½ hodiny...

Diskuze

6 komentářů

    g
    glady

    Joo kapříci a vůbec rybičky, to je pochoutka

    s
    slavuska

    tohle recept pro mě nebude, nechutná mi ani kapr, ani lečo

    g
    glady

    Kapr na leču je skvělý, dělávám jej často. Používám lečo buď zamražené nebo v létě čerstvé papriky a rajčata.

    k
    krockovapavla

    Lečo mám opravdu hodně ráda, je vynikající.

    x
    xxkouckaxx

    kapra nemusím , ale manžek jej zbožňuje , tak bych to mohla zkusit

    a
    aknela11

    na tento způsob jsem jěště nezkoušela. Bude změna

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist