Kapr na leču s cibulkou

Suroviny

kapr
1 ks
máslo
1 plátek
koření na ryby
cibule
2 ks
sterilované lečo
1 sklenice
sůl

Postup přípravy:

Kapra omyjeme, osušíme a naporcujeme na podkovy. Maso osolíme, posypeme rybím kořením a vložíme do připraveného pekáče. Zalijeme ho zeleninovým lečem a necháme do druhého dne odležet.

Potom nakrájíme cibuli na kolečka a poklademe na podkovy. Dáme plátek másla a pečeme asi ½ hodiny ve středně vyhřáté troubě. Jako příloha je vhodná bramborová kaše nebo také smažené hranolky.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist