kapr-marengo-352x198.jpg

Kapr marengo

Porce kapra osolíme, opepříme, obalíme v mouce a opečeme na másle. Přidáme jemně pokrájenou cibuli, a když se šťáva pod rybou vysmahne, přidáme očištěné a na tenké plátky pokrájené žampiony. Podlijeme červeným vínem a vmícháme oloupaná a na drobné kostičky pokrájená rajčata. Spolu podusíme a dochutíme...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist