Kančí kýta se šípkovou omáčkou

  na šípkovou omáčku: 70 g másla, 70 g hladké mouky, 170 g perníku na strouhání, 150 g šípkové zavařeniny, šťáva a kůra z 1 citrónu, 5 hřebíčků, cukr, sůl Očistěné a odblaněné maso ze všech stran krátce opečeme na rozpáleném tuku. Poté ho osolíme, posypeme divokým kořením,...

Diskuze

5 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kančí kýta se šípkovou omáčkou – divočinu si dám občas ráda !

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Jedno z mých opravdu oblíbených jídel.

    x
    xxkouckaxx

    tak tuhle mňaminku bych si vážně dala , ale koupit kančí maso ?

    a
    aknela11

    kýtu nemám, mohla bych zkusit nahradit něčím jiným, ale to už nebude ono.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist