Kančí guláš s cibulkou
Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni přiložíme na proužky nebo na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí maso. Vše podle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie...
Zvěřinu milujeme všichni, velice zajímavý recept.
Zvěřina je zdravá a výtečná. Nejen gulášek je výborný. Z kančího dělám i rajskou.
Zvěřinu mám moc ráda, takže kančí maso samozřejmě také. A takový gulášek z něho…to je dobrota! Škoda jen, že kančí maso se nedá tak lehce sehnat
guláš – ne že bych si nedala, ale nemám přístup ke kančímu
kančí guláš dělám, ne tak často, ale je moc dobrý
Tak u nás nic manžel má dnu.
Nejdřív musím někde skolit kance a pak skolím i kančí guláš.:-):-)
Jelení, kančí a srnčí prostě veškerou zvěřinu a guláše z ní já zbožňuju:)
Mít to kančí maso tak jej okamžitě dělám.