kan-i-gula.jpg

Kančí guláš s cibulkou

Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni přiložíme na proužky nebo na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí maso. Vše podle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie...

Diskuze

9 komentářů

    m
    Maminka11

    Zvěřinu milujeme všichni, velice zajímavý recept.

    z
    Zuzana2403

    Zvěřina je zdravá a výtečná. Nejen gulášek je výborný. Z kančího dělám i rajskou.

    l
    liddduska

    Zvěřinu mám moc ráda, takže kančí maso samozřejmě také. A takový gulášek z něho…to je dobrota! Škoda jen, že kančí maso se nedá tak lehce sehnat

    a
    aknela11

    guláš – ne že bych si nedala, ale nemám přístup ke kančímu

    l
    lucik21

    kančí guláš dělám, ne tak často, ale je moc dobrý

    l
    ladouch

    Tak u nás nic manžel má dnu.

    d
    Daniela76

    Nejdřív musím někde skolit kance a pak skolím i kančí guláš.:-):-)

    k
    krockovapavla

    Jelení, kančí a srnčí prostě veškerou zvěřinu a guláše z ní já zbožňuju:)

    b
    Bobina1

    Mít to kančí maso tak jej okamžitě dělám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist