Kančí guláš s cibulkou

Suroviny

kančí maso

1 kg

máslo

5 PL

cibule

3 ks

slanina

300 g

červené víno

0,5 l

mouka

2 PL

rum

0,05 l

vývar

dle potřeby

sůl, pepř, kmín

dle chuti

Postup přípravy:

Nejdříve osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli na másle. Potom na ni přiložíme na proužky nebo na malé kousky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí maso. Vše podle chuti okořeníme solí, pepřem a drceným kmínem.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Zalijeme rumem a vínem a dusíme, dokud maso nezměkne. Jakmile se nám voda vyvaří, podléváme vývarem z masoxu. Nakonec zahustíme jíškou a provaříme. Guláš můžeme nechat pod pokličkou dojít. Nejvhodnější přílohou je bramborový knedlík.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.9.2012 11:17| autor: Beruska2412

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist