kachni-stehna-352x198.jpg

Kachní stehna

Maso omyjeme a prosolíme. Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme v předehřáté troubě při 180 stupních asi hodinu (doba pečení se mění podle druhu trouby). Posledních 15 minut zvýšíme teplotu na 200 stupňů. Tučné kachně musíme po stranách propichovat kůži, aby odtékal tuk....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist