kachni-steak-na-medu-352x198.jpg

Kachní steak na medu s jablky

Prsa dobře omyjeme a očistíme, ale nezbavujeme kůže. Med smícháme s vínem a do této směsi naložíme osolená a opepřená prsíčka nejméně na 12 hodin. Odleželé maso vyjmeme z marinády, kterou svaříme na polovinu množství. Pak do ní vložíme oloupaná jablka nakrájená na měsíčky,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist