kachni-prsa-s-kastany-352x198.jpg

Kachní prsa s kaštany na červeném víně

Kaštany spařte a oloupejte. Kachní prsa vykostěte, kůži nařízněte do čtverečků. Maso osolte, opepřete, posypte tymiánem a opečte na oleji nejdřív kůží nahoře, pak i z druhé strany. Přendejte je do zapékací nádoby, přidejte kaštany, podlijte vínem a pečte 15 – 20 minut. Přidejte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist