Kachna pečená na víně se zeleninou
Na pánev dáme sádlo, které zahřejeme a osmahneme na něm pokrájenou mrkev, celer a petržel. Asi po 5 minutách přidáme cibuli pokrájenou na tenká kolečka a ještě chvíli restujeme. Kachnu omyjeme, osolíme na povrchu i uvnitř a na osmahnuté zelenině ji po všech stranách opečeme. Podlijeme...
Kachna pečená na víně by nemusela být špatná – ochutnala bych !
může to být dobré , ale já mám špatné zkušenosti s vínem při vaření
Tato kachna je opravdu vynikající a dobrá.
Tento recept na pečenou kachnu je delikatesa. Za tu pracnost to stojí.
tak s pečením kachny moc zkušeností nemám,ale věřím,že nám toto jídlo bude moc chutnat,takže ho při zvláštní příležitosti uvaříme.
skvelý tip na nedelný obed…dakujem
Zní to opravdu skvěle – určitě vyzkouším…
tento recept vyzerá chutne, aj keď kačku doma nerobievame podľa toho to stojí za to vyskúšať
kachnu moc často neděláme, recept možná zkusím
Kachnu dělám velmi zřídka, ale zrovna mám jednu v mrazáku vyzkouším,zní to lákavě.
kachnu dělám málo a když už , tak jen klasicky podlitou a upečenou ! tohle vypadá moc dobře – maso by mohlo být pěkně šťavnaté !