Kachna pečená na víně se zeleninou

Na pánev dáme sádlo, které zahřejeme a osmahneme na něm pokrájenou mrkev, celer a petržel. Asi po 5 minutách přidáme cibuli pokrájenou na tenká kolečka a ještě chvíli restujeme. Kachnu omyjeme, osolíme na povrchu i uvnitř a na osmahnuté zelenině ji po všech stranách opečeme. Podlijeme...

Diskuze

13 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kachna pečená na víně by nemusela být špatná – ochutnala bych !

    x
    xxkouckaxx

    může to být dobré , ale já mám špatné zkušenosti s vínem při vaření

    k
    krockovapavla

    Tato kachna je opravdu vynikající a dobrá.

    z
    Zuzana2403

    Tento recept na pečenou kachnu je delikatesa. Za tu pracnost to stojí.

    k
    Kathlenka

    tak s pečením kachny moc zkušeností nemám,ale věřím,že nám toto jídlo bude moc chutnat,takže ho při zvláštní příležitosti uvaříme.

    z
    zelinka1

    skvelý tip na nedelný obed…dakujem

    m
    marry159

    Zní to opravdu skvěle – určitě vyzkouším…

    b
    b.

    tento recept vyzerá chutne, aj keď kačku doma nerobievame podľa toho to stojí za to vyskúšať

    j
    jijina

    kachnu moc často neděláme, recept možná zkusím

    1
    11789

    Kachnu dělám velmi zřídka, ale zrovna mám jednu v mrazáku vyzkouším,zní to lákavě.

    x
    xxkouckaxx

    kachnu dělám málo a když už , tak jen klasicky podlitou a upečenou ! tohle vypadá moc dobře – maso by mohlo být pěkně šťavnaté !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist