kachna-na-divoko-352x198.jpg

Kachna nadivoko se slaninou

Omytou a osušenou kachnu zvenku i zevnitř osolte, opepřete a potřete jemně rozemnutými nebo nasekanými bylinkami (šalvěj, rozmarýn, jalovec). Jablko nakrájejte na kostičky, posypte je čtvrtinou nasekaných bylinek, zalijte citrónovou šťávou a napěchujte dovnitř kachny. Otvor zajistěte jehlou nebo zašijte. Kachnu pokryjte tenkými...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist