Kachna na houbách a víně s uzeným masem
Očištěnou kachnu dáme na záda do pekáče, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C, během pečení propichujeme kůži, aby sádlo mohlo vytéci, vypečené sádlo lžící z pekáče odebíráme, aby se nepřipalovalo, dáme stranou. Na části sádla podusíme...
Kachna na houbách a víně s uzeným masem zní lahodně hned bych se do toho pustila. 🙂
Já taky nemám ráda víno ani jiný alkohol nejen v jídlech, ale jinak je to dobrý recept.
To mě neláká, nemám ráda víno v jídle.
Tak tohle vypadá dobře, asi bych se nechala ukecat .-)
Kachna na houbách s vínem vypadá zajímavě
Kachna na houbách s vínem – mňam……………
Kachna na houbách s vínem určitěje moc dobrá.
určitě výborný recept, úplně se mi sbíhají sliny……..