Jordánské kuře s česnekem a skořicí
Kuře rozporcujeme na menší kousky a obalíme ve skořici. Naskládáme na suchý pekáč. Mezi kousky kuřete dáme kolečka cibule a celé stroužky česneku. Brambory nakrájíme na kolečka posolíme a navršíme na maso. Nahoru dáme plátky másla, podlijeme 100ml vody a dáme do vyhřáté...
Velice zajímavá kombinace se skořicí, to vůbec neznám.
Toto je taky velmi zajímavý receptík na kuřátko.
jsem si pročetla a líbí se mi jen skořice ve mně budí nedůvěru – vyzkouším a příště napíšu jak to dopadlo
hm recept zajímavý, ale z té skořice trochu strach mám – no kdo nevyzkouší nemůže hodnotit – takže najdu odvahu a hurá do toho
zajimavé, a i dobré mňam asi to zkusím
nějak se mi těch 10 stroužků zdá až moc a ta skořice, mám z toho docela strach,
dnes jsem vařila podle tohoto receptu a bylo to opravdu zajímavé kuře, zvláštní a neobvyklá chuť. celkem nám to chutnalo, ale myslím, že u většiny lidí tento recept moc úspěchů mít nebude.
Nevím,jakou chuť může dodat masu skořice i když medem je také potírám a chutná skvěle.
ta skořice je teda rozhodně hodně zajímavá – tu chuť si nějak neumím představit !
Nevím ale koře se skořicí by mě doma asi nezbaštili, oni jí mají spojenou jen se štrůdlem.
Jordánské kuře – zajímavá kombinace ingrediencí, až budu péci kuřátko ráda se nechám novým receptem inspirovat.