Jordánské kuře s česnekem a skořicí

Suroviny

kuře
1 ks
cibule
3 ks
česnek
10 stroužků
brambory
1 kg
mletá skořice
1 balíček
máslo
125 g
kečup
sůl

Postup přípravy:

Kuře rozporcujeme na menší kousky a obalíme ve skořici. Naskládáme na suchý pekáč. Mezi kousky kuřete dáme kolečka cibule a celé stroužky česneku. Brambory nakrájíme na kolečka posolíme a navršíme na maso. Nahoru dáme plátky másla, podlijeme 100ml vody a dáme do vyhřáté trouby. Po 40 minutách vše promícháme s kečupem a při 180 stupních ještě přiblžně 20 minut dusíme.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2011 10:25| autor: brinoksa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist