Jogurtovo-hořčičná omáčka

Do jogurtu vmícháme jemně nasekanou cibuli, sterilované okurky nakrájené na drobounké kostičky, hořčici. Dochutíme špetkou solí, paprikou sladkou a pepřem.

Diskuze

2 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    ke grilovanému maso by to mohla být pochoutka , jen ten okurek bych nastrouhala , aby to bylo jemnější

    z
    Zuzana2403

    Omáčky patří ke každé grilovačce. Také není špatné místo jogurtu dát kysanou smetanu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist