Jihočeský kapr na víně s citrónem

Očištěného a vykuchaného kapra opláchneme a nasekáme na porce (podkovy), posolíme a opečeme na rozpáleném tuku po obou stranách. Mírně podlijeme horkou vodou a červeným vínem a podusíme. Vypečenou šťávu ochutíme citronovou šťávou, osolíme, zjemníme máslem a krátce provaříme. Jako příloha se hodí různě upravené brambory.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jenetka

    Je to dobrý recept, ale bez vína.

    x
    xxkouckaxx

    kapr ve spojení s vínem by se mohl líbit našemu tátovi

    k
    krockovapavla

    Tento recept pro milovníky kapra je velmi dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist