Jihočeské jablkové vdolky

Náplň: jablka,vanilkový cukr, skořice (mohou být i rozinky) Zaděláme klasické kynuté těsto, které po vykynutí srazíme a necháme ho vykynout ještě jednou. Potom vykrajujeme kousky větší polévkovou lžící, těsto roztáhneme jako na buchty a naplníme jablky se skořicí. Pečlivě uzavřeme, dáme na vymazaný...

Diskuze

10 komentářů

    l
    lidka2

    Podobné dělala babička: jablka strouhala a přidávala jen cukr a skořici a vdolky jen pomastila, ani mákem nesypala. Byly úžasné.

    x
    xxkouckaxx

    Jihočeské jablkové vdolky – tak tuhle dobrotu bych si hned dala !

    x
    xxkouckaxx

    Jihočeské jablkové vdolky – tak tohle mně velmi láká !

    x
    xxkouckaxx

    vdolečky jsou vždycky výborné a ta jablíčka je ještě vylepší

    k
    krockovapavla

    Tak tyhle vdolky vypadají také velmi dobře.

    a
    aknela11

    jablkové vdolky. tak ty vyzkouším. Bude to dobrota jestli se povedou

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist